Vásárold meg azt a terméket és szerezz 64 pontot aminek értéke Ft64

Parana Extra bar Premium 1kg

6400 Ft

97% arabica – 3% robuszta

Szavatossága: 2019.11

Készleten

Várható szállítás MPL (Pick Pack + 2-4 nap):

2018.04.24 Önnél!

Összehasonlítom más termékkel
Kategória: . Címke: .

Termékleírás

Ez a 80/20 keverék olyan ízvilágot biztosít, mint egy gyümölcsökből, virágokból és fűszerekből álló színes kavalkád. És igen, kávéról van szó. Egy igazi sziporkázó kreáció a római Paranà Caffé pörkölőüzemtől.

Paranà kavánél a pörkölömester titka a különös gondoskodásban rejlik. Különben mi magyarázna meg azt, hogy egyeseknek a kávé ízlik. Van akik szerint többről van szó, a kávé körülhízelgi a szájpadlást, a nyelvet, és ahhoz a pillanathoz vezetnek, hogy lehunyjuk a szemeket, és élvezzük a a korty hatásai. Végülis egy kicsit mindenki álmodhat…

Érzékiség és kiváló Crema

A Extra Bar Premium egy igazán egyedi, fantáziaadús kávé, mivel a pörkölőknek sikerült sokféle aromát ebben a keverékben életre hívniuk:

Gyümölcsös, virágos aromák, amelyek könnyű fűszerjegyeket, gyümülcsöket, mint cseresznyét és citrust tolnak belső szemünk elé, de csokoládéjegyek se hiányoznak.

Dióaromák, és egy kis vanília teszik ezt az elegáns Arabicat teljessé.

És a kiváltott illatélmények csúcsaitól függetlenül, az Espresso nyugodtan és bársonyosan terül el a csészében, szép testtel, csábító édességgel és könnyű laza Crema-val, akárcsak a farsangi fánk. Ezt leginkább a Robusta-knak köszönheti, melyek garantálják számunkra, hogy teljesen elmerüljünk abban az álmodozásban, amit a kávéból kiihatunk.

További információk

Súly 1 kg
Összetevők

80% arabica – 20% robuszta

Származás

Olaszország

Szavatossága

2019.11

Testessége

közepes

Koffein

közepes

Krémessége

Kávégéphez

közepes

Eszpresszó

tökéletes

Tejeskávé

nagyon

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.